#ScoalaDeSoferiZebra #ToateCategoriileAutoMoto #ToateAtestateleRutiere 📞0747.200.400.

RELUAREA probei practice a examenului de obtinere a permisului de conducere , la SPCRPCIV BACAU , se va face incepand cu data de 02.06.2020

Pentru a preveni aglomerarea spatiilor interioare ale serviciului , precum si pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19 , prin reducerea numarului de persoane cu care intra in contact lucratorii din cadrul serviciului , modalitatea de reprogramare la proba practica a examenului de obtinere a permisului de conducere va fi urmatoarea :

Candidatii programati la proba practica a examenului de obtinere a permisului de conducere in perioada 17.03-29.05.2020 , vor fi reprogramati de lucratorii serviciului nostru , cronologic , conform zilei corespunzatoare programarii anterioare. Data programarii va fi comunicata scolilor de conducatori auto pentru proprii candidati . Exceptie vor face cazurile canditatilor a caror scoala nu isi are sediul in judetul Bacau , se sustine examen de redobandire sau alte situatii speciale , cand acestia vor fi anuntati direct – telefonic sau corespondenta .
Candidatii a caror dosare au expirat sau urmeaza sa expire in perioada 17.04-15.06.2020 si care nu sunt inclusi la capitolul de mai sus , vor putea fi programati la proba practica de catre un reprezentat al scolii de conducatori auto , cronologic , conform datei la care cursul a expirat . Pentru aceasta , rugam reprezentatii scolilor aflate in acesta situatie , sa se adreseze serviciului nostru , prin e-mail , la adresa permise@prefecturabacau.ro pentru a putea face o invitatie la sediu in vederea programarii .
Programarea pentru sustinerea probei practice de catre alti candidati care nu mai fost programati anterior , se va efectua numai dupa finalizarea activitatilor de la punctele 1 si 2.
In atentia scolilor de conducatori auto :

Pentru sustinerea probei practice ,scolile au obligatia de a asigura igienizarea autovehiculelor cu care se sutine acesta proba iar pentru ocupanti va fi pus la dispozitie un flacon cu substanta dezinfectanta .Deasemenea , vor pune la dispozitie echipament pentru masurarea temperaturii corporale , putand fi refuzata examinarea candidatului care are o temperatura mai mare de 37.3 grade Celsius .

Se va mentine masura suspendarii probei teoretice pana cel putin in data de 14.06.2020 . Proba teoretica va fi reluata dupa aceasta data , conform situatiei si volumului de activitate de la nivelul serviciului .